FacebookDroomsmederij op Instagram

Petra van der Beek, goudsmid

Over Droomsmederij

Welkom bij Droomsmederij,

 

Mijn naam is Petra van der Beek en ik ben goudsmid.
Ik heb de opleiding goudsmeden gevolgd in Amsterdam en ik werk sinds 6 jaar onder de naam *Droomsmederij.
Ik heb mijn atelier aan huis, dit betekent dat ik mensen thuis ontvang. Hierdoor is de sfeer vrij gemoedelijk en tijdens een kop koffie of thee ontstaan vaak de mooiste ontwerpen en gesprekken.

Ik maak sieraden in opdracht. Dit zijn vaak sieraden om te herinneren of om te vieren. Deze sieraden maak ik op gevoel, afgestemd op de desbetreffende persoon. Door me af te stemmen gebeuren er de meest wonderlijke dingen. Zo blijken de maten van een sieraad de geboortedatum van de klant te zijn of hoor ik de favoriete muziek van iemand bij het maken van haar armband.

        

Ik hou er van om oude, vergeten of geërfde sieraden een nieuw leven te geven en te verwerken in een sieraad dat past bij jou. Maar ook nieuw werk waarin we samen een vorm zoeken maak ik graag voor je.

Om je de magie van het goudsmeden te laten ervaren bied ik diverse workshops aan. Zowel in groepen om bijvoorbeeld jullie verbinding te vieren, maar ook 1 op 1 bij bijvoorbeeld een herinnerings sieraad.

Bij *Droomsmederij ontstaan unieke sieraden en worden herinneringen tastbaar gemaakt.

Heb je vragen of ben je  geïnspireerd geraakt en wil je een afspraak maken om samen eens te kijken wat de mogelijkheden zijn? Laat het me weten via info@droomsmederij.nl of bel 06 43250114.

groet Petra

 

 

KvK: 01130281
BTWnr. NL001466313B09